Skip to main content

Hari Wanita Sedunia kini tiba dan tiada cara yang lebih baik selain meraikan hari ini. Sempena Hari Wanita Sedunia, FCC bakal melancarkan pelengkap siri penjagaan rambut berasaskan Bawang Putih dan Capixyl, iaitu Garlic Hair Mask dan Garlic Oil.

Sejak pelancaran Dr. C. Tuna Vitalizing Garlic & Capixyl Shampoo pada 26 November 2020, ramai pelanggan yang memberi tindak balas yang positif tentang produk ini. Dengan hanya menggunakan shampoo, rambut gugur semakin berkurangan, anak rambut baru mula tumbuh, keradangan kulit kepala sudah tiada, rambut menipis mula tumbuh lebat, masalah kelemumur berkurangan dan tiada lagi masalah kulit kepala berminyak. Ini adalah beberapa testimoni yang kami kumpulkan:

Pastinya apabila menggunakan set lengkap, hasilnya tentu lebih cepat dan hebat! Kegunaan Garlic Hair Care set adalah seperti di bawah:

Kami ingin kongsikan berita baik sempena Hari Wanita Sedunia. Kami ada promosi pelancaran yang sangat berbaloi-baloi untuk anda dapatkan pada 9 Mac 2021.

Lebih menarik lagi, anda boleh menikmati produk pelengkap penjagaan rambut secara PERCUMA bagi 100 orang terawal yang membuat pembelian Complete Set.

Untuk 100 orang terawal, anda bakal menerima Scalp Massager.
Untuk 30 orang terawal pula, anda bakal menerima Electrical Hair Comb Blower.

Bukan sahaja dapat penjimatan, ada ekstra barang lagi! Untuk dapatkan promosi ini, anda boleh daftar di:

http://www.wasap.my/60105516171/Nak+launching+promo

Leave a Reply