Skip to main content

Adakah pendapatan anda terkesan dengan wabak COVID-19?

Kalau dulu bekerja, sekarang tidak.
Kalau dulu duit simpanan banyak, sekarang dah makin berkurangan.
Kalau dulu gaji besar, sekarang gaji kena potong.
Kalau dulu duit cukup, sekarang tidak.
Kalau dulu dapat bermewah, sekarang tercari-cari.

Sekiranya anda “terasa”, baguslah. Ucapkan syukur kerana anda sedar yang anda perlu lakukan sesuatu sekarang untuk ubah hidup anda.

Bank Dunia menjangkakan ekonomi Malaysia akan pulih dengan penumbuhan sebanyak 6.7% pada tahun 2021. Bagus ni. Tapi macam mana kita nak mengambil peluang pertumbuhan ekonomi ini? Adakah kita masih berada di zaman silam dan mengharap bantuan kerajaan? Banyak mana kerajaan boleh bantu? Sampai bila kerajaan boleh bantu? ASB tahun ini pun turun dari 8% ke 5%. Adakah anda masih bermimpi di siang hari?

Salah satu cara untuk mengambil peluang pertumbuhan ekonomi 2021 dan menjana pendapatan sampingan adalah dengan menjadi peniaga online. Semua perkara boleh dibuat secara maya melalui telefon dan komputer anda di rumah. Oleh itu, FCC ingin membuka peluang perniagaan secara online kepada anda melalui program FCC Beauty Influencer.

FCC Beauty Influencer:

  • Tiada yuran penyertaan
  • Tiada modal diperlukan
  • Tidak perlu simpan stok
  • Tidak perlu pack produk & hantar ke pejabat pos
  • Tidak perlu buka kedai

Dengan program FCC Beauty Influencer ini, anda dapat:

  • Cash insentif antara 10% – 25% daripada jualan bulanan
  • Berniaga secara online Tips & sokongan untuk berniaga
  • Diskaun tambahan untuk peniaga runcit
  • Network & reward daripada FCC

FCC akan mengadakan sesi pertama untuk memperkenalkan program FCC Beauty Influencer kepada orang ramai pada 26 Disember 2020 pada jam 9.30 pagi sehingga 1.00 petang secara online di platform Zoom. Di dalam sesi ini, kami akan beritahu lebih lanjut tentang program FCC Beauty Influencer ini, macam mana nak jana pendapatan bermula dengan RM 200 sehingga RM 15,000 sebulan dan macam-macam lagi. Minima pulangan adalah 10% setiap bulan, jauh lebih tinggi daripada ASB. Tak payah modal, tak payah tunggu setahun. Kan Nabi S.A.W. dah cakap 9/10 daripada sumber rezeki adalah daripada perniagaan.

Anda tangguh tindakan… anda tangguh kejayaan.

FCC REPAIR 2021

Tarikh : 26 Disember 2020 (Sabtu)
Masa : 9.30 pagi – 1.00 petang
Lokasi : Zoom

Daftar sekarang! Klik link pendaftaran di bawah sebelum jam 5:00 petang pada 25 Disember 2020 untuk menyertai sesi pertama program FCC Beauty Influencer:

https://reseller.farmasicolourcosmetics.com/daftar

https://reseller.farmasicolourcosmetics.com/daftar

https://reseller.farmasicolourcosmetics.com/daftar

Leave a Reply